Om velforeningen

Vi er en velforening som ligger i Sørum mellom Gjester og grensen til Ullensaker, mellom Rømua og Hellesjøbekken. Dette er den gamle Vølneberg skolekrets, et idyllisk område med aktivt landbruk og storslått utsikt.

Alle som bor her er automatisk medlem i Vølneberg vel. Vi krever ikke kontingent men ønsker at medlemmene stiller til dugnad ved behov.

Vi ønsker å legge til rette for sosiale aktiviteter for å skape trivsel og samhold blant vellets medlemmer.

Årlig arrangerer vi St. Hans fest og juletrefest. Disse er veldig populære også utenfor vellets område. Sammen med Blaker og Sørum historielag arrangeres Osloksfest ved Vølneberg. Vølneberg vel er med i grasrotandelen.

 

Vølneberg Skole

Vølneberg vel leier ut Vølneberg Skole til møter, selskaper og fest. Vølneberg Skole er fra 1923 og ble brukt som skole til 1957. På 80-tallet kjøpte Vølneberg velforening huset fra kommunen som samfunnshus. I andre etasje er det en leilighet og vevstua til Vølneberg vevring. I kjelleren har Norsk Frøpresse sitt produksjonslokale. Mye av oppussing og vedlikehold gjøres på dugnad. Alle inntektene blir brukt på vedlikehold av huset.

Her er det et rimelig lokale som egner seg like godt til møter, foredrag, seminar og kurs som til storslåtter fester og selskaper.

Det er stort og fint uteareal som kan brukes til grillig, lek eller fotball og en lekeplass som brukes på eget ansvar. Enkelt kjøkken med dekketøy til 50 personer. Hvis du ikke vil lage maten selv kan du bestille catering fra Meierigården Kro i Lørenfallet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s